Sveiki visi sulaukę
Šventų Velykų!
Linkiu jums gražios
šventės ir giedro pavasario, už lango ir širdy!
Velykų aš visada
labai laukiu. Prisikėlimo stebuklas ir kasmet pasikartojantys kiaušinių marginimo, margučių slapstymo, Velykinių pusryčių ritualai man kaskart primena, jog gyvenime visa tai, kas
gera, yra ne laikina, bet amžina.
Bažnyčių varpų skambesio,
baltų lelijų kvapo ir šventinių pavasarinių spalvų pilna diena mane visada
nuteikia nepaprastai ir iškilmingai, todėl per Velykas aš visada atkemšu šampano - kad atšvęsti mūsų būties amžinybę ir kad deramai pasimėgauti šia diena!
Linksmų jums švenčių!
Aušra
Kokteilis “Mimoza”
8 kokteiliams:
750 ml šampano
2 stiklinės šviežiai
išspaustų apelsinų sulčių
½ stiklinės apelsinų likerio (Grand Marnier)
Šampaną ir apelsinų sultis atšaldykite. Į
8 aukštas šampano taures įpilkite maždaug ¼ stiklinės
apelsinų sulčių.
Ant sulčių supilkite šampaną. Į
kiekvieną taurę įpilkite 1 šaukštą apelsinų likerio.
Mimosa Cocktail
8 servings
750 ml champagne
2 cups freshly squeezed
orange juice
½ cup orange liquor (Grand Marnier)
Chill champagne and orange juice. To eight champagne flutes add about ¼
cup orange juice. Top with champagne. Add about 1 tablespoon of Grand Marnier.
Miela (o gal vis delto gerbiama? kuomet zmogus toks kaip ir nelabai pazistamas visuomet nelabai aisku kaip i ji kreiptis):) Ausra, labai labai aciu - uz tinklarasti, receptus ir svarbiausia uz parasyta (kaip ir pasakyta didziosiomis raidemis) tokia grazia ir isimintinga minti "kas gera, yra ne laikina, bet amžina". Aciu uz toki savalaiki priminima. su sventemis!
AtsakytiPanaikintiAciu uz toki malonu komentara! o kreiptis galima kaip tik patinka;
PanaikintiKažkaip nesu ragavęs Mimozos, sakau, gal žmonai reikės per gimtadienį pradėti pusryčius :)
AtsakytiPanaikintiMindaugai - labai gera ideja del pusryciu zmonai! labai tiks prie tavo keptu avokadu su kiausiniu;
Panaikinti